Retreats

Wat?

Retreats met Personal Oil Design zijn meer dan alleen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het zijn kansen voor diepgaande transformatie en groei.

Ik geloof in het creëren van een veilige en inspirerende ruimte waar mensen samenkomen om zichzelf – en eventueel hun onderneming – naar nieuwe hoogten te tillen.

Onze benadering is uniek. Elk retreat omvat coaching in een specifiek vakgebied, aangevuld met een blend van coaching (op diverse vlakken) en inzichten rond Human Design en etherische oliën. Deze holistische aanpak richt zich op zowel persoonlijke en eventueel ook zakelijke groei, waarbij ik geloof dat een evenwichtige integratie van lichaam, geest en ziel essentieel is voor ware transformatie.

Laat deze retreats jouw reis naar zelfontdekking verlichten. Ontdek de kracht van coaching, omarm de inzichten van Human Design en ervaar de heilzame invloed van etherische oliën. Stap in deze transformerende ervaring en zie hoe een retreat met Personal Oil Design je kan helpen bloeien in alle aspecten van het leven.

Waarom?

Aanbod Retreats

Ontsnap naar de zonnige kusten van Portugal en omarm een reis van helende harmonie waar voetreflexologie, yoga, human design en etherische oliën samenkomen onder de betoverende Portugese zon

Evelyn Gulinck en mezelf nemen je mee op een reis van zelfontdekking en heling. Deze reis biedt een perfecte balans tussen ontspanning en activiteit

Ontdek de kracht van lifestyle coaching en Human Design, geweven in een onvergetelijke ervaring die je naar nieuwe hoogten zal tillen.

Doe mee aan deze reis van zelfontdekking en groei, waar je jezelf kunt bevrijden van beperkingen en je ware potentieel kunt realiseren, allemaal zonder enige druk. Het is tijd om jouw leven te transformeren en een pad te creëren naar een meer vervullende en betekenisvolle toekomst.