About Me

Mijn naam is Ruth De Cramer. Mama van twee jongens en  multigepassioneerd. 

Voor de meeste mensen klinkt Human Design of Essentiële Oliën niet erg interessant. Voor mij zijn ze een passie waar ik me nu al enkele jaren in verdiep. Als jonge mama van twee sterke karakters worstelde ik om de balans te vinden tussen het moederschap en het niet verliezen van mijn eigen Ik. Ik kwam in aanraking met Human Design en het heeft me enorm geholpen in mijn zoektocht. 

Etherische oliën en kruiden zijn nog zo’n passie van mij. Ik verdiepte me meer in deze onderwerpen en ontdekte dat essentiële oliën mooi aansluiten bij Human design. 

Mijn achtergrond ligt in de therapeutische sector als logopediste en daarna ook als zorgcoördinator op een ervaringsgerichte school. Ik heb steeds gewerkt met een enorme passie en drive om mensen/kinderen te helpen en te begeleiden maar ergens voelde ik steeds dat er iets niet helemaal juist zat. Pas nadat ik Human Design leerde kennen en mezelf er begon in te verdiepen, vielen de puzzelstukjes in elkaar.

In 2022 zijn we met ons gezin naar Portugal verhuisd, waar ik nog meer tijd kan besteden aan het mezelf onderdompelen in dingen waar ik van hou.

Human Design 

Human Design is een prachtig hulpmiddel gebaseerd op oude wijsheid (de I-ching, kabbala, astrologie, het chakrasysteem) en kwantumfysica. Human Design geeft inzicht in jouw specifieke drijfveren, je talenten én je valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past.

Human design is geen wondermiddeltje die ons beschermt tegen het leven of ons van excuses voorziet om bepaalde dingen over onszelf te verklaren. Bij een Human Design Analyse gaat het om experimenteren met inzichten in je leven. Onze maatschappij is ontzettend homogeen. Hierdoor vergeten we soms om onze uniekheid en talenten verder te ontdekken en te vieren. Laten we samen dit experiment aan gaan en kijken hoe je het in je dagelijkse leven kan integreren. Je hoeft er niet in te ‘geloven’ enkel te kijken, voelen en vertrouwen. Vraag nu jouw Human Design Reading aan via de knop onderaan deze pagina! 

Essentiële Oliën

Essentiële oliën zijn hulpmiddelen en kunnen je ondersteunen op verschillende gebieden. Dit omdat ze je humeur in een oogwenk kunnen veranderen en je lichaam op cellulair niveau kunnen beïnvloeden.

Deze geurende oliën bevatten de essentie, de Chi, de levenskracht van de plant. Het zijn geconcentreerde plantenextracten die worden verkregen door zorgvuldige stoomdistillatie, koud persen of uit hars. Essentiële olie is in tegenstelling tot parfumolie helemaal natuurlijk. Echte ‘plantpower‘ dus!

Aromatherapie of ‘geur’therapie kan je helpen met elk aspect van je Human Design, van je strategie tot de details van je poorten of zelfs je levensdoel! 

Mijn doel is dat je jezelf leert kennen door middel van je blauwprint en begrijpt welke olie in een bepaalde situatie nuttig voor je kan zijn om meer rust en vervulling te creëren.