COACHING en/of VERDIEPING

INDIVIDUEEL TRAJECT

Soms merk je dat het allemaal niet loopt zoals je had verwacht of gehoopt. Je botst op hindernissen of je ziet door het bos de bomen niet meer.

 

Een individueel traject draait om jouw noden en behoeften. Ik ben er om je op weg te helpen en je tools aan te reiken om in je dagelijks leven te integreren. Samen gaan we op weg en zoeken we een manier die bij jou past.

 

Ik kijk, voel en luister. Elk gevoel, elke gedachte, elke vraag is welkom. Samen werken we eerst aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie. Dit vormt de basis voor jouw persoonlijk proces dat vorm krijgt tijdens en naast de sessies. 

De individuele trajecten zijn er voor alle leeftijden (min. +/- 7jaar) maar gaan voornamelijk online door. Voel dus zelf  even of dit iets voor jou is.

 

Ik verweef de kennis rond Human Design in het traject maar het is geen vereiste om hier al enige voorkennis rond te hebben. We kijken samen hoe we dit in jouw traject vorm geven. 

Iets voor jou?

Praktisch

VERDIEPING

Heb je jouw Unieke Human Design Profiel reeds ontvangen en hadden wij daar samen al een fijne babbel over? Boek hier dan een volgende begeleidingssessie. 


Human Design is niet iets wat je na 1 sessie begrijpt, integreert of in de vingers hebt. Het is een levenslang proces van experimenteren. 


Had jij nog vragen over jouw Human Design of Etherische oliën? Wil je graag begeleiding bij een bepaalde verschuiving in je leven vanuit een Human Design perspectief? 


In de verdiepingsessies gaan we samen aan de slag rond Human Design of Etherische oliën. De sessies worden volledig op jouw maat en vraag afgestemd. 


Denk maar aan zaken zoals het kiezen voor een nieuw job, belangrijke beslissingen moeten nemen, … maar ook hoe je verder inzicht krijgt in jezelf en/of de manier waarop jij met anderen kan samenleven en  samenwerken. Dit kan gaan over relaties binnen je gezin/familie maar ook op het werk, in een vriendengroep, ..


Iets voor jou?

Praktisch

PEDOGISCH TRAJECT

Vanuit mijn opleiding als logopediste en de jaren in het onderwijs als klasleerkracht in het ervaringsgericht onderwijs, ondersteuner binnen het ondersteuningsnetwerk en zorgcoördinator voel ik dat ik toch steeds opnieuw aangetrokken word door het onderwijs. 

Ik wil mijn persoonlijke ervaringen en kennis doorgeven aan onderwijsteams en docenten/begeleiders bij het implementeren van pedagogische en didactische innovaties. 

Wil je als directie/coördinator je team verder helpen groeien in de richting van kwaliteitsvol onderwijs? 

Ik verweef de kennis rond Human Design en mijn eigen ervaringen binnen het onderwijs en coaching in het traject. We kijken samen hoe we dit in jouw/jullie traject vorm geven. 

Leren met en van elkaar stimuleert het professioneel leervermogen. Samen gaan we aan de slag met thema’s uit de praktijk.

Denk hierbij aan zaken zoals een positief leerklimaat, vergroten van eigenaarschap, ervaringsgericht onderwijs, inclusief onderwijs in de klaspraktijk, motivatie bij het team en de leerlingen, een holistische visie omzetten in de praktijk, … Dit steeds in verbinding en vertrouwen.

Iets voor jou team?

Praktisch

Human Design voor Teams

Wat levert deze workshop jouw team op?

2

Human Design voor Teams

Wat levert deze workshop jouw team op?