Ontspannen Ontdekken

Ontspan en verjong jezelf te midden van de prachtige natuurlijke omgeving, terwijl Evelyn en ikzelf, Ruth, je meenemen op een reis van zelfontdekking en heling.

Mei 2025

Voel de warmte van de Portugese zon op je gezicht terwijl we je uitnodigen voor een unieke en verkwikkende ervaring. Een ontsnapping naar een oase van rust en welzijn. Stap uit de dagelijkse sleur en omarm een reis die het beste van verschillende werelden samenbrengt: voetreflexologie, yoga, human design en etherische oliën.

Ontspan en verjong jezelf te midden van de prachtige natuurlijke omgeving, terwijl we je meenemen op een reis van zelfontdekking en heling. Deze retreat biedt een perfecte balans tussen ontspanning en activiteit

Waarom is deze reis iets voor jou?

Deze reis biedt een oase van rust onder de warme Portugese zon, perfect voor diegenen die verlangen naar een moment van pure ontspanning.

    • Ontdek de kracht van voetreflexologie, yoga, human design en etherische oliën, die samenwerken om een diepgaand gevoel van welzijn te creëren.
  •  
    • Deze reis biedt niet alleen ontspanning, maar ook een kans voor persoonlijke groei en empowerment, waar je jezelf kunt ontdekken op nieuwe en inspirerende manieren.
  •  

Maak kennis met gelijkgestemden die streven naar welzijn, verbinding en positieve verandering op deze reis van zelfontwikkeling en rust.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze reis is toegankelijk voor iedereen, wat het een inclusieve en inspirerende ervaring maakt.

Gun jezelf deze reis als een investering in je eigen welzijn en geluk. Ontdek de transformerende kracht van tijd nemen voor zelfzorg.

Of je nu op zoek bent naar rust, persoonlijke groei, gemeenschap, of een unieke holistische ervaring, onze reis biedt een harmonieuze blend van voetreflexologie, yoga, human design en etherische oliën, toegankelijk voor alle niveaus.

Investeer in jezelf en ontdek de transformerende kracht van deze magische blend terwijl we ons laten inspireren door de prachtige omgeving aan de Portugese kust.

“Deze reis is het ideale startpunt om in volle verbinding nieuwe keuzes te maken voor jezelf.”

Kom je even ontspannen ontdekken?

Voel de zonnestralen op je gezicht en de energie van welzijn om je heen tijdens onze speciale ‘Kom Ontspannen Ontdekken’ gratis webinar! We nodigen jou uit voor een infosessie vol ontspanning, ontdekking en verbinding. Een voorproefje van wat onze reis naar Portugal te bieden heeft.

We willen je op dit moment laten proeven hoe wij de unieke mix van voetreflexologie, yoga, human design en etherische oliën ervaren en hoe we dit in onze reis willen toepassen. 

Laat ons weten dat je komt:

Klik op de knop hieronder en schrijf je in! Na inschrijving krijg je een mailtje met alle details en een link om deel te nemen. 

We kijken ernaar uit je persoonlijk te verwelkomen op deze dag vol ontspanning en ontdekking!

Tot dan!

Evelyn & Ruth

Wanneer is de reis?

18 tot en met 24 mei 2025.

Save the dates! 

EVELYN

Een gepassioneerd persoon met een boeiende mix van professionele expertise in de hulpverlening, onderwijs, persoonlijke levenslessen en diverse opleiding(en). Ze begeleidt je graag als voetreflexologe en yogadocente. 

RUTH

Expert in Human Design in combinatie met etherische oliën. Met haar warm hart is ze de zon voor veel mensen om haar heen.

Waar?

We verblijven in een privé villa in Odemira in het prachtige Portugal met zwembad midden in de vrije natuur.

Wat brengt deze reis jou?

Duik diep in de wereld van Human Design en coaching, waarbij we de kracht van beide disciplines bundelen. Ontdek hoe Human Design jouw persoonlijke blauwdruk onthult en ontvang gerichte coaching om deze inzichten te integreren in zowel je dagelijks leven. Onze combinatie van expertise vormt de kern van ons programma en belooft een transformerende ervaring te brengen. 

Human Design

Is een prachtige tool die gebaseerd is op oude wijsheden. Het helpt je om de unieke kanten van jezelf te herkennen en te begrijpen. Het helpt jou om te gaan leven naar jouw unieke design.

Voetreflexologie

Causale voetreflexologie heeft een sterk preventief karakter en brengt evenwicht in het lichaam, de doorstroming van energie wordt gestimuleerd,  blokkades worden losgemaakt, de zelfgenezende kracht van het lichaam verhoogt, je immuunsysteem versterkt, je krijgt een gevoel van ontspanning.

Praktisch - meer gedetailleerde info volgt snel!

Prijs

Tot 24 september 2024 kan je genieten van een vroegboekkorting van 100 euro.
De prijs komt op 1800,00euro (incl. btw). Indien je het niet erg vindt om een kamer te delen, komt de prijs op €1700.  

Er is plek voor 8 toffe madammen. 

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Wat na inschrijving?

Annuleringsvoorwaarden

Hopelijk tot binnenkort onder de heerlijke Portugese zon!

Liefs, Evelyn en Ruth.