1-1 Traject

INDIVIDUEEL TRAJECT

Welkom bij ons exclusieve 1-1 Human Design Traject, ontworpen om jou te begeleiden op een reis van zelfontdekking, diepgaand begrip en praktische toepassing van jouw unieke ontwerp. Human Design biedt een diepgaand inzicht in wie je bent, hoe je functioneert en welke paden het meest resoneren met jouw ware aard. Met dit traject duiken we diep in de kern van jouw design, met elke sessie ontworpen om je te helpen jouw potentieel te omarmen en het in jouw dagelijks leven te integreren.

Tijdens een 1-1 traject gaan we samen aan de slag rond je persoonlijke profiel, theorie rond Human Design en hoe je aan de slag kan om al deze info te integreren in je dagelijks leven. 

Ken je jouw profiel maar loop je nu wat vast hoe je dit dan in de praktijk omzet naar het experimenteren met Human Design? Dan is dit traject ideaal voor jou! 

Het basispakket bestaat uit 10 sessies van 1 uur. In elke sessie wordt een bepaald onderdeel/thema van je human design profiel onder de loep genomen. 

Ben je helemaal gebeten en wil je graag nog wat dieper duiken na deze 10 sessies? Kies dan voor het uitbreidingspakket! Hierbij duiken we nog dieper in de laagjes van jouw Human design. 

Wat het basis- en/of uitbreidingspakket dan precies inhouden, lees je hieronder verder! 

Iets voor jou?

Praktisch

iNHOUD basispakket

Een startvoorwaarde om met dit 1-1 traject te kunnen starten is dat je jouw Human Design profiel reeds in handen hebt. 

Human Design is niet iets wat je na 1 sessie begrijpt, integreert of in de vingers hebt. Het is een levenslang proces van experimenteren. 

In het basispakket duiken we in je profiel volgens volgende opbouw: 

In deze sessie duiken we diep in jouw energietype volgens het Human Design-systeem. Je leert over de unieke dynamiek van jouw energie en hoe je deze het beste kunt gebruiken om in harmonie te leven.

Ook je strategie, niet-zelf thema, strategie en uitleg over je aura komen in deze sessie aan bod. 

Ontdek jouw innerlijke autoriteit en leer hoe je deze kunt gebruiken als een kompas om beslissingen te nemen die echt in lijn zijn met jouw ware zelf.

Verken de verschillende centra in jouw ontwerp, begrijp hun rollen en hoe ze interageren om jouw persoonlijkheid en levenspad te vormen.

In deze sessies duiken we dieper in op de centrale concepten van Human Design: de centra. De centra zijn de verschillende gebieden in het lichaamsgrafiek die specifieke aspecten van je persoonlijkheid, gedrag en ervaring vertegenwoordigen. Tijdens deze sessies gaan we in op hoe deze centra gedefinieerd of ongedefinieerd kunnen zijn en hoe deze status jouw ervaring van de wereld en interacties met anderen beïnvloedt.

Ontdek de diepten van jouw persoonlijkheid, inclusief jouw sterke punten, uitdagingen en unieke gaven die je met de wereld te delen hebt.

Tijdens deze sessie duiken we dieper in jouw persoonlijkheidsprofiel, waarbij we niet alleen kijken naar jouw sterke punten en uitdagingen, maar ook naar de lijnen die jouw persoonlijkheidsprofiel vormen. Deze lijnen werpen licht op specifieke eigenschappen en kwaliteiten die jou uniek maken, en helpen je beter te begrijpen hoe je ze kunt omarmen en inzetten in jouw leven.

Leer over jouw incarnatiekruis en hoe dit jouw levensdoel en -pad beïnvloedt, zodat je gericht kunt blijven op jouw hoogste bestemming.

In deze sessie onderzoeken we de poorten en kanalen in jouw Human Design, die verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid en levenservaring vertegenwoordigen. We verkennen hoe deze energetische configuraties jouw percepties, communicatiestijl en interacties met anderen beïnvloeden, en hoe je hun potentieel kunt benutten om meer harmonie en voldoening in jouw leven te brengen.

Onderzoek de variabelen in jouw ontwerp en hoe ze jouw interacties en ervaringen in verschillende contexten beïnvloeden.

In deze laatste sessie bieden we ruimte voor jouw persoonlijke vragen, thema’s en verdere verkenning om je te ondersteunen bij het integreren van alles wat je hebt geleerd in jouw dagelijks leven.

Gedurende al deze sessies wordt ook informatie over etherische oliën gegeven en hoe ze jouw specifiek bij elk thema/onderwerp van de sessie kunnen ondersteunen. 

We gaan aan de slag op jouw tempo. We bekijken ook telkens hoe je dit nu kan integreren, toepassen binnen je dagelijks leven, in je gezin, op het werk, … 

Iets voor jou?

Praktisch

Verdiepingstraject

Gefeliciteerd met het voltooien van het basis 1-1 traject van jouw Human Design reis! Je hebt nu een stevige basis gelegd en bent klaar om dieper te duiken in de fascinerende wereld van Human Design.

In dit uitbreidingstraject zullen we ons richten op de invloed van de planeten binnen jouw unieke Human Design profiel. De planeten spelen een cruciale rol in het bepalen van jouw persoonlijke energie en hoe deze zich manifesteert in verschillende aspecten van jouw leven. Door te begrijpen welke planeten verbonden zijn met welke poorten in jouw Human Design chart, zul je een dieper inzicht krijgen in jouw innerlijke dynamiek en potentieel.

Het uitbreidingstraject omvat vijf verdiepingssessies van elk één uur.

In deze sessies zullen we een overzicht geven van alle planeten die een rol spelen in jouw Human Design chart. We zullen hun symboliek, energieën en betekenissen onderzoeken.

Elke planeet zal apart worden besproken, waarbij we dieper ingaan op hun specifieke invloeden op jouw energie, gedrag en levenspad. We zullen kijken naar hoe deze planeten jouw persoonlijkheid, relaties, loopbaan en meer beïnvloeden.

Dit zal ons helpen de subtiele nuances van jouw energetische blauwdruk te begrijpen en hoe deze zich manifesteren in jouw dagelijkse ervaringen.

Daarnaast zullen we de inzichten die we hebben opgedaan integreren en bespreken hoe je deze kunt toepassen in jouw dagelijks leven. We zullen praktische strategieën verkennen om jouw energie te optimaliseren en in lijn te brengen met jouw ware doelen en verlangens.

Dit uitbreidingstraject biedt een diepgaande verkenning van de planeten binnen jouw Human Design, waardoor je een dieper begrip krijgt van jezelf en hoe je jouw leven in overeenstemming kunt brengen met jouw ware natuur.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op jouw reis naar zelfontdekking en empowerment?

Neem vandaag nog contact op om jouw plek te reserveren en jouw reis voort te zetten naar een leven dat in harmonie is met jouw unieke energetische blauwdruk.

Iets voor jou?

Praktisch