Lifestyle & Human Design Retreat

Ontspan en verjong jezelf te midden van de prachtige natuur in Portugal, terwijl wij je meenemen op een reis van lifestyle coaching, beweging en Human Design!

September 2024

Voel de energie en kracht van de Portugese zon terwijl we je uitnodigen voor een unieke ervaring. Stap uit de dagelijkse sleur en omarm een reis die het beste van verschillende werelden samenbrengt: lifestyle coaching, beweging, lichaamswerk, human design en etherische oliën.

Deze retreat biedt een perfecte balans tussen ontspanning en activiteit. 

Doe mee aan deze reis van zelfontdekking en groei, waar je jezelf kunt bevrijden van beperkingen en je ware potentieel kunt realiseren, allemaal zonder enige druk. Het is tijd om jouw leven te transformeren en een pad te creëren naar een meer vervullende en betekenisvolle toekomst.

Waarom is deze reis iets voor jou?

Deze reis biedt een oase van rust onder de warme Portugese zon, perfect voor diegenen die verlangen naar een moment van pure ontspanning.

    • Ontdek de kracht van dans, lichaamswerk, yoga, human design en etherische oliën, die samenwerken om een diepgaand gevoel van welzijn te creëren.
  •  
    • Deze reis biedt niet alleen ontspanning, maar ook een kans voor persoonlijke groei en empowerment, waar je jezelf kunt ontdekken op nieuwe en inspirerende manieren.
  •  

Maak kennis met gelijkgestemden die streven naar welzijn, verbinding en positieve verandering op deze reis van zelfontwikkeling en rust.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze reis is toegankelijk voor iedereen, wat het een inclusieve en inspirerende ervaring maakt.

Gun jezelf deze reis als een investering in je eigen welzijn en geluk. Ontdek de transformerende kracht van tijd nemen voor zelfzorg.

Of je nu op zoek bent naar rust, persoonlijke groei, gemeenschap, of een unieke holistische ervaring, onze reis biedt een harmonieuze blend van verschillende tools en is toegankelijk voor alle niveaus.

Investeer in jezelf en ontdek de transformerende kracht van deze magische blend terwijl we ons laten inspireren door de prachtige omgeving aan de Portugese kust.

“Deze reis is het ideale startpunt om in volle verbinding nieuwe keuzes te maken voor jezelf.”

Wil je graag al kennismaken met de blend van Arasari Lifestyle & Personal Oil Design?

We nodigen jou graag uit voor een infosessie waarbij we jullie een voorproefje geven van deze unieke blend tussen lifestyle coaching en human design.

Ontdek hoe je kwetsbaarheden omzet in kracht en je valkuilen transformeert tot groeikansen zonder enige druk. Verken de wereld van Human Design en Lifestyle Coaching voor praktische, toepasbare voorbeelden die je zullen inspireren.

Ben je klaar om jouw innerlijke potentieel te ontketenen en een positieve impact te maken op je algehele welzijn en dagelijks leven?

 

Laat ons weten dat je komt!

Klik op de knop hieronder en schrijf je nu in voor het gratis webinar! 

Tot dan!

Charlotte & Ruth

Wanneer is de reis?

26-30 September 2024

 

charlotte

Charlotte helpt mensen in hun kracht te zetten die worstelen met angst, stress, nood hebben aan een andere mindset, kampen met onzekerheden of die een gebrek aan energie hebben. Ze helpt jou om stappen te zetten naar een positieve verandering in je leven.

Ruth

Expert in Human Design in combinatie met etherische oliën. Met haar warm hart is ze de zon voor veel mensen om haar heen.

Waar?

We verblijven in een privé villa in Odemira in het prachtige Portugal met zwembad midden in de vrije natuur.

Wat brengt deze reis jou?

Duik diep in de wereld van Human Design en coaching, waarbij we de kracht van beide disciplines bundelen. Ontdek hoe Human Design jouw persoonlijke blauwdruk onthult en ontvang gerichte coaching om deze inzichten te integreren in zowel je dagelijks leven. Onze combinatie van expertise vormt de kern van ons programma en belooft een transformerende ervaring te brengen. 

Human Design

Is een prachtige tool die gebaseerd is op oude wijsheden. Het helpt je om de unieke kanten van jezelf te herkennen en te begrijpen. Het helpt jou om te gaan leven naar jouw unieke design.

Life style Coaching

Evolueer van onzekerheid naar een hoog besef van eigenwaarde en bewustzijn. Voel je zelfzeker, leer je instinct te vertrouwen om je passie te ontdekken en grenzen te stellen.

Praktisch - meer gedetailleerde info volgt snel!

Prijs

De prijs voor de volledige reis komt op 1350,00 euro (excl. BTW). 
Tot en met 24 mei 2024 kan je genieten van een vroegboekkorting van 100 euro en komt de prijs op 1250,00 euro (excl. BTW)

De plaatsjes zijn beperkt! We hebben plaats voor 6 personen die klaar zijn voor persoonlijke ontwikkeling, nieuwe inzichten en op zoek zijn naar een betere levenskwaliteit. 

Je bent ingeschreven als je het voorschot van 600 euro betaald hebt.

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Wat na inschrijving?

Annuleringsvoorwaarden

Hopelijk tot binnenkort onder de heerlijke Portugese zon!

Liefs, Charlotte en Ruth.