iTOVI SCAN & PERSONAL OIL DESIGN

Wat is het?

Alles in de wereld heeft een energie en trilling. De iTovi scan kan deze trillingen meten.  Wanneer ons lichaam uit balans is, dan is dat te meten. Je weet op deze manier waar je uit balans bent en welke olie (die ook een trilling heeft) hierbij kan ondersteunen om de balans terug te krijgen. Je kan het vergelijken met de techniek van een Fit bit. 

Bij Personal Oil Design gebruiken we de resultaten van de scan om jouw unieke blend nog unieker en persoonlijker afgestemd te maken of om je nog beter te kunnen ondersteunen op vlak van het inzetten van etherische olie in je dagelijkse leven. 

Als de iTovi je heeft gescand, geeft het resultaten op emotioneel en lichamelijk vlak. Je ziet heel goed welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer in balans te brengen. 

Hoe werkt het?

iTOVi combineert meer dan 100 jaar wetenschappelijk onderzoek en technologie met moderne algoritmen om te ontdekken met welke essentiële oliën en supplementen jij het beste matcht

Onze lichamen zijn zeer complexe chemische, structurele en energetische meesterwerken met biljoenen componenten en miljoenen processen en cycli. De elegante symfonie van elektrische handtekeningen die elke dag in ieder van ons voorkomt, houdt ons lichaam in een staat van welzijn en benadrukt onze complexiteit en individualiteit! Deze elektrische handtekeningen hebben betrekking op en reageren op uw persoonlijke temperatuur, hartslag, huidige gezondheidstoestand en zelfs de werking van uw unieke geest.

Het menselijk lichaam heeft een ongelooflijk aanpassingsvermogen! Het handhaaft de gezondheid en de homeostase, herstelt van stress en verandert stress zelfs in groei door zich zorgvuldig, voortdurend en meesterlijk aan te passen als reactie op stimuli. Of de stimulus nu intern of vanuit de omgeving is, nuttig of schadelijk voor het lichaam in zijn huidige staat – het lichaam formuleert er snel een passend antwoord op. Voor de doeleinden van een iTOVi-scan is die stimulus de exacte elektrische frequentie van een uniek, natuurlijk wellnessproduct!

 

Het lichaam reageert niet uniform wanneer het een stimulus krijgt. Het reageert volgens de huidige staat! 

Verschillende methoden, waaronder de cortisolspiegels in het bloed, zijn door de eeuwen heen gebruikt om de interne toestand van het lichaam via zijn reacties te bestuderen. En GSR is een van de meest nauwkeurige bio-responsmethoden die tot nu toe zijn ontwikkeld! Het is gevoelig genoeg om voorzichtig lichaamssignalen te meten via huidelektroden, waardoor een snelle, kwantificeerbare uitlezing ontstaat van de reacties van het lichaam op de frequenties van wellnessproducten! Zodra alle gekwantificeerde gegevens zijn verzameld, kunnen deze naar het iTOVi-algoritme worden verzonden.

Nadat een iTOVi-scan is voltooid, sorteert het iTOVi-algoritme de gegevens, waardoor gemakkelijk de meest uitgesproken veranderingen in de geleidbaarheid van uw huid worden geïdentificeerd die wijzen op een sterke reactie van uw lichaam!

Als de iTovi je heeft gescand, geeft het resultaten op emotioneel en lichamelijk vlak. Je ziet welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer terug in balans te brengen. Stel, je hebt een verstoring in je spijsverteringsstelsel, dan zul je dit terugzien in de scan met daarbij de oliën die dit verhelpen. Breng je lichaam en geest tot rust of geef het een boost met de aromatische en essentiële oliën-

Ik wil het proberen!

Aangezien je het apparaatje vast moet houden om de scan te voltooien, kan de scan enkel live gebeuren. Geen zorgen, je voelt er niets van! 

 

Geef me gerust een seintje indien je interesse hebt en graag een scan zou doen. Dan kijk ik wanneer we dit kunnen inplannen. 
 
Een consult duurt ongeveer 30 minuutjes. 
 
Deeze consult omvat de scan, het overlopen van het rapport en het koppelen + bespreken van de etherische oliën die aan jouw rapport gekoppeld worden. 
 
Prijs: 
€25 voor een scan + mondelinge overdracht 
 
* Indien je er ook graag een kort overzicht op papier van had gekregen, komt er een surplus van €20 bij en krijg je deze binnen 2 dagen na de scan in je mailbox!
 

Disclaimer: iTovi is geen apparaat dat diagnoses stelt, het kan je hooguit op weg helpen met een gezondheidsplan. Ik ben geen arts, dus geef ik ook geen medisch advies.