Etherische Olie & Personal Oil Design

Waarom Etherische Olie?

Essentiële oliën en kruiden zijn een passie van mij. Ik verdiepte me meer in deze onderwerpen en ontdekte dat essentiële oliën mooi aansluiten bij Human design. Onlangs zijn we met ons gezin naar Portugal verhuisd, waar ik nog meer tijd kan besteden aan het mezelf onderdompelen in dingen waar ik van hou. Hier liet ik mijn passies tot een eigen bedrijfje ontluiken: Personal Oil Design.

Essentiële oliën zijn hulpmiddelen en kunnen je ondersteunen op verschillende gebieden. Dit omdat ze je humeur in een oogwenk kunnen veranderen en je lichaam op cellulair niveau kunnen beïnvloeden.

Ik volgde een opleiding aromatherapie en ben nu dus gecertificeerd aromatherapeut. Deze opleiding en alle andere losse workshops, masterclasses, zelfstudie, … geeft me voldoende kennis om zelf blends te kunnen ontwikkelen of anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar wat etherische olie voor jou kan betekenen.

Blends Personal Oil Design

Ik begon intensiever met etherische olie te werken wanneer ik mama werd. Ik maakte steeds meer mijn eigen blends om mezelf, m’n kinderen en de omgeving te ondersteunen. Hierdoor groeide een receptenbundel met blends die ik dan ook graag deel met jullie. Je kan de blends terugvinden via de webshop. 

Omdat ik doorheen de jaren me ook steeds meer ging verdiepen in Human Design en de mooie samengang met etherische olie, ontstonden er ook blends specifiek om mensen bij hun eigen Human Design blauwdruk en het proces die hierbij hoort te gaan ondersteunen.

Omdat ik steeds meer voel dat deze blend van Human Design en Etherische Olie echt mijn ding is, focus ik me de laatste tijd steeds meer op het samenstellen van unieke recepten/blends in combinatie met Human Design. 

Hierdoor besliste ik om op zoek te gaan naar een leverancier die me kon helpen om mooie, kwaliteitsvolle oliën aan te bieden voor de algemenere aromatherapie en  ondersteuning van personen/gezinnen/ … 

Op deze manier kan ik mijn passie rond aromatherapie blijven doorgeven en me ook echt focussen op het groeien als bedrijf die Human Design en etherische olie laat samenkomen. 

dE GROENE LINDE

De Groene Linde is een familiebedrijf dat zich toelegt op het handmatig vervaardigen van unieke energetische mengsels van natuurzuivere etherische oliën. Vooral de energetische toepassingen van de essentiële olie staat bij de Groene Linde voorop. Het is intussen bekend dat geuren een positief effect hebben op het lichaam. Maar ook op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau hebben de geurfrequenties een verbluffend effect.
 
De Groene Linde werkt alleen met 100% natuurzuivere grondstoffen van hoge kwaliteit, waarvan bekend is dat de winning geen schade heeft veroorzaakt aan mens, dier en natuur. Om te kunnen profiteren van de werking van etherische oliën, is het belangrijk dat je 100% pure en natuurlijke etherische oliën gebruikt. 

De zoektocht naar een bedrijf die met deze visie en missie naar hun producten kijkt, was dus eentje van lange adem maar eentje die ik zelf erg belangrijk vond. Het is belangrijk dat de producten een hoge kwaliteit hebben. Voor mij betekent dat: 100% natuurzuiver, zonder synthetische toevoegingen.
 

Ben je gefascineerd door etherische oliën en wil je graag meer ontdekken over hun toepassingen, voordelen en het verbeteren van je welzijn op natuurlijke wijze? Dan heb ik speciaal voor jou een uitgebreide startersgids geschreven die je begeleidt op een betoverende reis door de wereld van etherische oliën.

In mijn zelfgeschreven startersgids onthul ik:

~ De basisprincipes van etherische oliën en hoe je ze veilig kunt gebruiken.

~ Toepassingen voor het bevorderen van ontspanning, energie en een gezond levensritme.

~ Handige tips en trucs voor het mengen en combineren van oliën voor specifieke behoeften.

Klik nu op de onderstaande knop en ontdek de vele mogelijkheden die etherische oliën te bieden hebben. Verrijk je leven met de kracht van de natuur!

Als je nieuwsgierig bent naar de wereld van etherische oliën en de talloze voordelen wilt ontdekken, nodig ik je uit om een kijkje te nemen in onze uitgebreide webshop. Hier vind je een diverse selectie van hoogwaardige etherische oliën, elk met unieke eigenschappen om jouw welzijn te ondersteunen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, energieboosts, of specifieke oplossingen voor dagelijkse uitdagingen, onze webshop heeft alles wat je nodig hebt. Blader door ons assortiment en laat je inspireren door de kracht van natuurlijke aromatherapie.

Klik op de onderstaande link om naar onze webshop te gaan en ontdek een wereld van mogelijkheden met etherische oliën. Verrijk je leven vandaag nog!

Wacht niet langer en dompel jezelf onder in de wereld van etherische oliën!