Together Traject

~ Ervaar de unieke blend van human design, etherische olie & coaching nu in groep ~

Wat is het Together Traject?

Dit groepstraject omvat vier maandelijkse online bijeenkomsten, waar we samen de principes van Human Design verkennen, praktische toepassingen bespreken en ervaringen delen. Daarnaast ontvang je een individuele sessie waarin we dieper ingaan op jouw persoonlijke Human Design en hoe je deze kennis kunt gebruiken om meer voldoening en vervulling in je leven te ervaren.

Dit traject is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer zelfinzicht, helderheid  en praktische tools om je potentieel te maximaliseren. Of je nu nieuw bent in de wereld van Human Design of al enige kennis hebt, dit traject biedt een ondersteunende en stimulerende omgeving voor jouw persoonlijke groei.

Praktisch

Het Together traject is iets voor jou als:

In dit unieke groepstraject duiken we dieper in de fascinerende wereld van Human Design, ondersteund door de kracht van etherische oliën. Gedurende vier maanden nodigen we je uit op een transformerende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat inzicht biedt in jouw unieke energetische blauwdruk, gebaseerd op jouw geboortedatum, -tijd en -plaats. Het combineert elementen van astrologie, de I Tjing, de chakra’s, de Kabbala en de kwantumfysica om diepgaand begrip te verschaffen over wie je werkelijk bent en wat je levensdoel is.

De Kracht van Etherische Oliën

Etherische oliën worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun helende en ondersteunende eigenschappen op zowel fysiek als emotioneel niveau. Tijdens ons traject zullen we specifieke oliën integreren om je te helpen bij het loslaten van blokkades, het versterken van je intuïtie en het in harmonie brengen van je energetische systemen.

Investeer in jezelf en creëer de toekomst waar je naar verlangt. Neem de eerste stap op weg naar zelfontdekking en empowerment door deel te nemen aan dit groepstraject Human Design met Etherische Olie. 

Ik kijk er alvast naar uit! 

liefs Ruth