Empower Your Business

Onderneem volgens en met je eigen blauwdruk onder begeleiding van Eva, Speling & Gefluister & Ruth, Personal Oil Design

September 2024

Welkom bij ons exclusieve ondernemende vrouwenretreat in het betoverende Portugal! Wij, Eva & Ruth, nodigen jou uit op een unieke reis van persoonlijke groei en zakelijk succes. Ontdek de kracht van lifestyle coaching en human design, geweven in een onvergetelijke ervaring die jezelf en je onderneming naar nieuwe hoogten zal tillen.

Ervaar de kracht van gerichte coaching en Human Design op ons retreat. Ontvang persoonlijke begeleiding van ervaren coaches en ontdek hoe je authentiek leiderschap kunt integreren in zowel je persoonlijke als zakelijke leven. Laat human design je unieke blauwdruk onthullen en gebruik het als een kompas voor groei en succes.

Deze reis is iets voor jou als:

Ons retreat is meer dan een vakantie. Het is een kans om te bloeien. Duik diep in coaching, waar persoonlijke en zakelijke groei hand in hand gaan. Ontdek de geheimen van Human Design en hoe ze jouw unieke krachten kunnen onthullen. Bereid je voor op een transformerende ervaring die je zal helpen jezelf en je onderneming naar nieuwe hoogten te tillen.

Tijdens het retreat zal je de kans krijgen om deel uit te maken van een inspirerende gemeenschap van ondernemende vrouwen. De kracht van gedeelde ervaringen en verbinding zal je ondersteunen op je reis. Versterk je netwerk, deel inzichten en bouw blijvende relaties met gelijkgestemde vrouwen die streven naar groei en succes.

“Deze reis is het ideale startpunt om in volle verbinding nieuwe keuzes te maken voor jouw mooiste leven!”

"Een transformatiereis met een blend van persoonlijke coaching en Human design die je helemaal terug in je kracht zet!"

Zin in een voorproefje?

Ontdek, ontmoet en laat je inspireren tijdens onze live ontmoetingsdag op dinsdag 2 april 2024. 

Een dag waar ondernemende vrouwen samenkomen om de energie van ons retreat te voelen, inzichten op te doen en de eerste stappen te zetten op de weg naar persoonlijke en zakelijke groei.

Lees hieronder meer over deze ontmoetingsdag!

Heb je interesse maar twijfel je nog?

Wij nodigen je uit om de magie van ons ondernemende vrouwenretreat te ervaren tijdens onze live ontmoetingsdag. Dit is jouw kans om de inspirerende atmosfeer te proeven, meer informatie te verzamelen en persoonlijk kennis te maken met Eva en Ruth en mede-ondernemers.

Tijdens deze dag krijg je een voorproefje van wat de ‘Empower Your Business’ te bieden heeft. Laat je leiden door een aantal verhelderende workshops en sessies, waar je de kracht van coaching en Human Design kan ervaren. Ontdek hoe deze disciplines samenwerken om jouw persoonlijke groei en onderneming te stimuleren.

Ontmoet Eva en Ruth en stel al je vragen. Wij zullen je begeleiden door voorbeeldsessies en laten je zien hoe we jouw reis naar zelfontdekking en zakelijk succes zullen ondersteunen. Bovendien heb je de kans om andere ondernemende vrouwen te ontmoeten, gelijkgestemde individuen die streven naar groei en empowerment.

Of je nu nieuwsgierig bent naar Human Design, vragen hebt over coaching, of gewoon de sfeer van ons retreat wilt opsnuiven. Deze live ontmoetingsdag is de ideale gelegenheid om te ontdekken of dit avontuur perfect is voor jou!

Kom en deel jouw ondernemende geest met gelijkgestemde vrouwen, en laat ons samen bouwen aan een reis van inspiratie en groei. 

Wanneer is de reis?

Van zondag 22 september 2024 tot en met zaterdag 28 september 2024.

Eva en Ruth heten je welkom op onze ondernemende vrouwenretreat in Portugal. Met een passie voor persoonlijke groei en ondernemerschap hebben we een programma samengesteld dat lifestyle coaching en human design naadloos combineert. Laat ons samen de volgende fase van jouw reis ontdekken.

EVA

Expert in life coaching bij ondernemende vrouwen. Ze weet op een warme en zachte manier steeds anderen te inspireren. 

RUTH

Expert in Human Design in combinatie met etherische oliën. Met haar warm hart is ze de zon voor veel mensen om haar heen.

Waar?

We verblijven in een privé villa in Odemira in het prachtige Portugal met zwembad midden in de vrije natuur.

Wat brengt deze reis jou?

Duik diep in de wereld van Human Design en coaching, waarbij we de kracht van beide disciplines bundelen. Ontdek hoe Human Design jouw persoonlijke blauwdruk onthult en ontvang gerichte coaching om deze inzichten te integreren in zowel je dagelijks leven als in je onderneming. Deze combinatie vormt de kern van ons programma en belooft een transformerende ervaring.

Human Design

Is een prachtige tool die gebaseerd is op oude wijsheden. Het helpt je om de unieke kanten van jezelf te herkennen en te begrijpen. Het helpt jou om te gaan leven naar jouw unieke design.

Coaching

Zorgt ervoor dat je zicht krijgt op wat er echt speelt in je leven en brengt verandering op gang. Het doet je groeien. Samen, in volle verbindingsamen stappen zetten naar een leven dat beter bij jou past.

Praktisch - meer gedetailleerde info volgt snel!

Prijs

Tot 31 maart 2024 kan je genieten van een vroegboekkorting van 100 euro.
Prijs: …,- euro incl. btw

Er is plek voor 10 toffe madammen. Je bent ingeschreven als je het voorschot van 600 euro betaald hebt via een betaallink op deze pagina. Voor het tweede deel krijg je een betaaluitnodiging begin mei.

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Wat na inschrijving?

Annuleringsvoorwaarden

Hopelijk tot binnenkort onder de heerlijke Portugese zon!

 

Liefs, Eva en Ruth.